Randers Bykor logo

Du er her: Home > Velkommen

dk gb

Velkommen til Randers Bykor

Billede af Randers Bykor

Sommerkoncert i Randersugen

Lørdag d. 20. august kl. 10.30 i Sct. Mortens Kirke

Randers Bykor med solist og strygerensemble

Program og billetsalg, se mere her

Randers Bykor er et blandet voksenkor med ca. 60 medlemmer. Koret har været aktivt i byens musikliv i mange år og er også en del af Korby Randers. Randers Bykors repertoire ligger fortrinsvis inden for den klassiske genre, men også gospel og rytmisk musik er ofte på programmet.

I efteråret 2011 og vinteren 2012 opførte koret i eget regi med stor succes musicaloratoriet "Frans af Assisi, Guds Gøgler" i Sct. Mortens Kirke i Randers, Ribe Domkirke og Silkeborg Kirke. Det førte til at koret i oktober 2013 var på koncerttur til Assisi, Italien, hvor det sammen med vokalgruppen Harperne opførte værket, som fik den engelske titel "Francis of Assisi - God's Troubadour", i San Rufino katedralen med professionelle solister og musikere. Også her høstede opførelserne stort bifald og megen anerkendelse.

I 2010 gik turen til London, hvor koret gav koncert i den Danske Kirke og i samarbejde med Esterhazy Singers en koncert i kirken St. Sepulchre-without-Newgate.I 2007 var Randers Bykor på en koncertturne til Canada og USA.

Koret har gennem mange år samarbejdet med Randers Kammerorkester og symfoniorkestrene i både Århus og Ålborg ved opførelser af større kor- og orkesterværker. Desuden giver Randers Bykor koncerter i kirker både lokalt og længere væk, og koret medvirker hvert år i Randersugen med en formiddagskoncert i Sct. Mortens Kirke.

Billedet her på siden stammer fra 2012 da koret opførte Camina Burana i samarbejde med Randers Kammerorkester og flere midtjyske gymnasiekor